Exemple De Metafore Terapeutice

Exemple De Metafore Terapeutice. Concept și semnificație 50 de exemple de metafore: Metafora este o figură literară sau retorică cu care.

La Juma' de secol atrag bărbații ca un far în ceață (With ...
La Juma' de secol atrag bărbații ca un far în ceață (With ... from i.pinimg.com
Un exemplu de metafora ce. 50 de exemple de metafore. O metaforă terapeutică este o metaforă (sau comparație figurativă ) folosită de un terapeut pentru a asista un client în procesul de transformare personală exemple și observații.

Las metáforas enriquecen la forma en la que nos expresamos.

Metafora terapeutică este un tip de metaforă conceptuală, o construcţie narativă preluată sau creată special pentru o anumită situaţie, prezentată sub metaforele terapeutice sunt unele din mijloacele cele mai elegante pentru transformare existente pentru asistarea oamenilor la transformarea. Metapherin) este o figură de stil prin care se trece de la sensul obișnuit al unui cuvânt la alt sens, prin intermediul unei comparații subînțelese. Su función es enriquecer el lenguaje al sustituir conceptos que se asocian a fin de describir o destacar una característica de algo o alguien. Metafora reprezinta o figura de stil care, la fel ca si comparatia, are o valoare analogica.



Related Posts To Exemple De Metafore Terapeutice


Exemple De Metafore Terapeutice Rating: 4.5 Posted by: horkovix

Search Here

Popular Posts

Total Pageviews

Recent Posts